Voor deelnemers met een (deel)certificaat die reeds trainingen of een scholingstraject van Veder hebben gevolgd, worden verdiepingstrainingen aangeboden op het gebied van spel, zang en tekstbegrip.

De volgende eendaagse trainingen worden aangeboden:

Workshop Rolverdieping
Hoe speel je iemand anders dan jezelf? In deze workshop word je stap voor stap meegenomen en gaan we personages spelen met als startpunt het lichaam. Vervolgens gaan we met die verschillende personages aan de slag. We gaan speloefeningen doen en situaties spelen om de personages verder vorm te geven. Er is ook de mogelijkheid om vanuit je bestaande rolfiguren te werken, neem in dat geval je kostuum mee!

Workshop Zingen
Iedereen kan spreken en iedereen kan zingen, ieder met zijn eigen stem. Hier wordt in de workshop aandacht aan besteed. Je zult gaan ontdekken hoe je met je stem, sprekend en zingend, de beleving en verbeelding kunt prikkelen en zo het contact met de ander kunt versterken.

Workshop Performance Maken
Hoe verbind je een lied aan een gedicht. Begin je bij het lied? Begin je bij het gedicht? En hoe breng je het samen? Hangt het van het thema af? Of van je rol? Of van je verhaal? Breng je eigen lied of gedicht mee. Er zal in deze workshop worden doorgewerkt op de voorgaande workshops.

Poëtische en muzikale communicatie (opbouw gelaagdheden van het grondmodel)
Mensen handelen en reageren vaak vanuit eigen emotie. In het vakgebied theater wordt de emotie geanalyseerd en vertaald naar professioneel gedrag. Hierin worden verschillende gelaagdheden van de persoonlijkheid gebruikt. Tijdens deze training gaan we actief aan de slag met de 2e laag van de persoonlijkheid, poëtische en muzikale communicatie.

De modules kunnen binnen zorginstellingen zowel los als na elkaar gevolgd worden als ‘in company’ training.

Voor individuele deelnemers worden deze trainingen regelmatig georganiseerd. Deze worden via de agenda op de website van Veder aangekondigd en in de nieuwsbrief. Schrijf u in voor de nieuwsbrief via het contactformulier.

De trainingen van Veder staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO); dit betekent dat zij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en zijn vrijgesteld van BTW.

Heeft u interesse in het aanbod van Veder of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Theater Veder of bel 020 – 3419499