Veder Magazine 2015

In dit magazine leest u over de levensloop van Theater Veder en wat er vanf 2005 tot 2015 bereikt is. Van de eerste successen tot een wetenschappelijk onderbouwde methode.

Prijs: € 7,50 per stuk (excl €5,-verzendkosten)

Lees meer

Onderzoeksrapport Veder Methode

De Veder Methode levert een positieve bijdrage aan het gedrag en de stemming van ouderen met dementie, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Ook voor verzorgenden heeft de methode voordelen: het toepassen geeft plezier en de wederkerigheid in het contact bevordert de arbeidssatisfactie.

Lees meer

Kennismakingstraining

Maak kennis met de Veder Methode en ervaar zelf hoe je op speelse wijze het contact met ouderen met dementie of een psychiatrische achtergrond kunt intensiveren. Belangrijke ingrediënten hierbij zijn poëzie, muziek, theater en reminisceren (ophalen van herinneringen).

Lees meer

DVD Veder Methode

Deze DVD geeft een goed beeld van de Veder Methode. Het sluit tevens goed aan bij de kennismakingstraining. Te zien zijn onder andere verschillende voorstellingen van Stichting Theater Veder.

Prijs: €22,50 per DVD (excl €5,- verzendkosten)

Lees meer

CD Wat deed ik hier alweer?

Op deze cd staan eigen nummers, geschreven en gecomponeerd door zangers en muzikanten van Veder. De liederen zijn geïnspireerd door de belevingswereld van ouderen met dementie. Verschillende aspecten komen aan bod, zoals verlies, afscheid en het leven in een verzorgingshuis. 

Lees meer

CD Vederlichte Krakers

Op deze CD staan populaire liedjes uit het Veder-repertoire, gezongen door de zangers van Veder. Bijvoorbeeld de liedjes '24 rozen' en 'We’ll meet again'.

Lees meer

Verjaardagskalender

Bij elke maand staat een gedicht dat past bij de tijd van het jaar.

Prijs kalender: € 20,00 per stuk (excl €5,- verzendkosten)

Bestel via het contactformulier.