Kennismakingstraining

Maak kennis met de Veder Methode en ervaar als zorgprofessional zelf hoe je op Veder lichte wijze het contact met ouderen met dementie of een psychiatrische achtergrond kunt intensiveren. Deze training is ook toegankelijk voor mantelzorgers.

Lees meer

Certificeringstraject

Theater Veder biedt certificeringtrajecten aan, bestaande uit een serie van trainingen en coachings waaronder de basistraining (de kennismakingstraining), de handboektraining en een certificeringstraining. Hierin leren de deelnemers wederkerig contact te maken met kwetsbare doelgroepen door middel van een contactmethode; de Veder Methode.

Lees meer

Nascholing

Voor deelnemers met een (deel)certificaat die reeds trainingen of een scholingstraject van Veder hebben gevolgd, worden verdiepingstrainingen aangeboden op het gebied van spel, zang en tekstbegrip.

Lees meer

Workshop Kom op verhaal

Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal, maar soms is dat verdwaald geraakt in het geheugen. Tijdens de workshop 'Kom op Verhaal' krijgen zorgmedewerkers handvatten aangereikt om samen met cliënten herinneringen op te halen en haperende verhalen weer stromend te maken.

Lees meer

Symposium

Regelmatig organiseert Stichting Veder inspirerende symposia voor zorgprofessionals rond het thema ‘De Kunst in Contact’.

Lees meer