Scholing: Veder Formule

Wilt u dat verzorgenden in uw zorginstelling (nog) beter contact leren maken met ouderen met geheugenproblemen? En dat zij hierdoor meer plezier krijgen in hun werk? De Veder Formule is een gefaseerd scholingsprogramma, speciaal ontwikkeld om de Veder Methode over te dragen aan (afdelingen van) zorginstellingen.

Lees meer

Scholing: 24-uurszorg

Alledaagse mogelijkheden om contact te maken met bewoners van verpleeghuizen optimaal leren benutten, daar draait het om bij de Veder Methode in de 24-uurszorg. De kunst om iets bijzonders te maken van momenten die je toch al samen doorbrengt.

Lees meer

Voorstellingen

Bij Veder kunt u ook voorstellingen à la carte boeken. Bijvoorbeeld een huiskamervoorstelling, een kleinschalige groepsactiviteit waarin ouderen met geheugenproblemen met theater, muziek en poëzie worden verleid tot contact. Of een hoogwaardige theatervoorstelling voor een groter publiek; cultureel aanbod op maat.

Lees meer

Presentaties

Theater Veder verzorgt producties op maat voor instellingen, bijvoorbeeld een theatervoorstelling rond een bepaald thema, een training, een symposium of een workshop.

Lees meer

Symposium

Stichting Veder heeft van 2009 tot en met 2016 regelmatig inspirerende symposia voor zorgprofessionals rond het thema ‘De Kunst in Contact’ georganiseerd. 

De afgelopen jaren organiseerde Veder in samenwerking met lokale zorginstellingen de volgende symposia met gastsprekers, optredens, workshop en informatiemarkt:

  • 2016 Openbaar toegankelijk symposium
  • 2015 Zorginstelling Carintreggeland (Twente). Maatwerksymposium voor medewerkers
  • 2013 Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden: De Kunst in Contact / Samenspel in de langdurende zorg
    Klik voor het verslag, een fotoverslag en een korte filmimpressie.
  • 2011 Stadsschouwburg in Eindhoven: De Kunst in Contact / Contact maken door de juiste snaar te raken
    Klik voor het verslag.
  • 2009 Mozes en Aäronkerk in Amsterdam: De Kunst in Contact

Heeft u interesse in het aanbod van Veder of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Theater Veder of bel 020 - 7700 306.