Certificeringstraject

Het certificeringtraject bestaat uit een serie van trainingen en coachings waaronder de basistraining (de kennismakingstraining), de handboektraining en een certificeringstraining.

Lees meer

Nascholing

Als u reeds trainingen of een scholingstraject van Veder heeft gevolgd, kunt u deelnemen aan de verdiepingstrainingen die worden aangeboden op het gebied van spel, zang en tekstbegrip.

Lees meer

Workshop Kom op verhaal

Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal, maar soms is dat verdwaald geraakt in het geheugen. Tijdens de workshop 'Kom op Verhaal' krijgen mantelzorgers en vrijwilligers handvatten aangereikt om samen met naasten herinneringen op te halen en haperende verhalen weer stromend te maken.

Lees meer

Symposium

Theater Veder organiseerde van 2009 tot en met 2016 inspirerende symposia rond het thema ‘De Kunst in Contact’ met gastsprekers, optredens, workshop en informatiemarkt.

Lees meer

Voorstellingen

Theater Veder geeft voorstellingen, presentaties of workshops over hoe gemakkelijker contact te maken met kwetsbare doelgroepen met behulp van de Veder Methode. Deze presentaties zijn geschikt voor mantelzorgers en vrijwilligers, bijvoorbeeld bij Alzheimercafés.

Lees meer