Vrijwilligers zijn belangrijke deelnemers in het creëren van een dementievriendelijke omgeving. Zij verdienen het om bijzondere waardering te ontvangen en om geïnspireerd te worden, zodat zij hun taken met plezier en voldoening kunnen blijven uitvoeren. Deze waardering en inspiratie kan gegeven worden in de vorm van een voorstelling op maat van Theater Veder.

Voorstelling ‘Verhalen in mijn hoofd’Vrijwilligersshow 800x585
Bij deze voorstelling wordt het publiek ontvangen op een theatrale wijze. Daarna speelt Theater Veder een interactieve en muzikale voorstelling, toegespitst op thema’s die voor de groep relevant zijn en die tevoren worden afgestemd met de opdrachtgever. Dit kunnen thema’s zijn als het tot stand brengen van wederkerig contact, eigen regie van de bewoner, familieparticipatie, enzovoorts. Een optioneel onderdeel van de voorstelling is dat het publiek de spelers regisseert en zo een situatie uit de dagelijkse praktijk laat spelen die aansluit op de persoonlijke wensen.

Zet uw vrijwilligers in het zonnetje met een voorstelling vin Theater Veder. Klik hier voor meer informatie, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..