Deze nieuwsbrief online lezen  
 
nieuwsbrief veder header nieuw
   
 
 

De missie van Theater Veder ook ten tijde van Quarantaine! 

Hannie Achterstraat

Contact- het maken van Echt Contact 

Via deze nieuwsbrief brengen wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit zullen wij doen aan de hand van onze 4 kernwaarden: Kwetsbaarheid, Kracht, Kunst en Kunde. 

 
     
 

 

De kernwaarden

Kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid

Wij zijn een lerende organisatie waarbij onthullen in plaats van verhullen centraal staat. Kwetsbaarheid uit zich daarbij ook in de doelgroepen waarmee wij werken.

Op dit moment hebben wij een wekelijks contactmoment met de projectleiders uit vier regio’s en met Open Doek, het landelijk centrum voor Amateurkunst in België. Op deze wijze hebben wij indirect contact met de doelgroepen.

Kracht

Vlinder

Onze visie is gestoeld op zorgethiek. Vanuit de onthulling van kwetsbaarheid ontstaat de kracht van het individu.

Realisering dat we daarbij als mens zowel afhankelijk als onafhankelijk van elkaar zijn, geeft gelijkwaardigheid in de relatie.

In deze fase gebruiken we onze kracht om ideeën uit te werken die voor de lange termijn ook uitvoerbaar blijven. Zo brengt deze periode voor ons ook verduurzaming mee. Zodra de pilot is afgerond zetten we de uitwerking op de website.

 
     
 

Kunst

preview

In deze fase laten we ons inspireren door Marcel Proust, “De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen.” We ontwikkelen samen met de projectleiders digitale bruisplekken, webinars en digitaal contact met de doelgroepen via de Veder Methode. De projectleiders geven daarbij goed aan waar de behoefte ligt. 

Kunde

preview

""Individueel zijn we een druppel. Samen zijn we een oceaan" - Ryuonosuke Satoro

Onze visie is gestoeld op Synergetische Communicatie; dat men gericht is op avontuur en op het win-win-principe en daarbij empathisch naar elkaar luistert. "Hoofd, hart en handen worden daarbij opengesteld voor nieuwe mogelijkheden." - Stefan Covey

Op dit moment zitten we in een pilot fase om een idee uit te werken  waaraan alle 80 gecertificeerde vrijwilligers / amateurspelers, betrokkenen van Veder aan kunnen deelnemen. Dit om mensen te blijven bereiken die vanwege quarantaine verstoken zijn van contact, Echt contact.  

 
     
 

In contact

preview

Middels poëzie blijven wij graag in contact met jou. Je kunt ons via Facebook en de Vederbruisers interactief bereiken. 

Volg ook onze website voor het laatste nieuws, onze werkzaamheden en ontwikkelingen. 

Foto's: Hannie Achterstraat

 
 
   www.theaterveder.nl | info@theaterveder.nl larotonde on facebook  larotonde on twitter  
 
  Afmelden van deze nieuwsbrief  
nieuwsbrief veder footer