Kunst in Contact

Door theater, muziek en poëzie

info >>>

Kunst in Contact

Door inspirerend scholingsprogramma

info >>>

Kunst in Contact

Door uitvoering van de Veder Methode

info >>>

Kunst in Contact

Door de juiste snaar te raken

info >>>

Welkom bij Theater Veder

Theater Veder is een trainingscentrum en adviesbureau op het gebied van communiceren met kwetsbare doelgroepen, zoals mensen met dementie, een verstandelijke beperking, een psychische aandoening en ADHD en/of autisme. Veder speelt en traint in zorginstellingen en organisaties door heel Nederland. Zij draagt de Veder Methode uit en verspreidt deze om een bijdrage te leveren aan het doorbreken van sociaal isolement.

 

Voorstellingen
Tijdens de interactieve voorstellingen wordt de doelgroep uitgedaagd tot het maken van wederzijds contact. Dit leidt tot mooie en bijzondere contactmomenten. Naast huiskamervoorstellingen biedt Veder ook voorstellingen ‘op maat’ en theatervoorstellingen.

 

Scholing
Theater Veder geeft trainingen en coachingsessies aan (toekomstige) medewerkers in de zorg, mantelzorgers en vrijwilligers. Zij leren de Veder Methode toe te passen in de dagelijkse praktijk. Daardoor verbetert het contact met degenen voor wie zij zorgen en neemt het werkplezier toe. Dit leidt uiteindelijk tot een kostenbesparing voor de organisatie. Ook kent Veder een breed aanbod aan workshops en presentaties op maat.

“Sinds we met de Veder Methode werken zijn de bewoners rustiger en maken de verzorgenden makkelijker contact met hen. Het personeel weet zich ook beter in te leven in hun situatie. Én ze werken met meer plezier. Prachtig toch?!”

Jegny Elshot, afdelingshoofd Amsta, Amsterdam

Contact met Theater Veder

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur een mail naar: info@theaterveder.nl
Wij beantwoorden uw mail zo spoedig mogelijk.
Of bel naar: 020 3419499